Aster Bloeit

Voorwaarden Aster Bloeit

Ik ben niet verantwoordelijk voor het niet vergaren van leads, het niet naar wens resultaten van de campagne of andere doeleinden. Ik werk niet met ‘no cure no pay’.

Mijn taak is het opleveren van een design zoals gewenst door de betreffende klant en deze zo goed mogelijk klaar te zetten voor de Developer. Na akkoord van het design lever ik de PSD aan aan de klant.

De klant levert de gewenste materialen aan die gebruikt moeten worden in de campagne. Denk hierbij b.v. aan fonts, afbeeldingen etc. Is er de vrije hand gegeven heb ik een eigen resource waar ik mijn materiaal vandaan haal (rechtenvrij).

Ik werk graag met duidelijke gewenste deadlines van de klant, waarom? Zodat ik goed van te voren kan aangeven of de gewenste deadline haalbaar is voor mij betreft mijn planning.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw & inclusief 1 correctieronde; bij meer correctierondes wordt het uurtarief berekend. Een goede reden om een zo duidelijk mogelijke briefing aan te leveren 🙂